VÁŽENÍ HOSTÉ, NA ZÁKLADĚ ROZHODNUTÍ VLÁDY JSME BYLI NUCENI NÁŠ HOTEL ZAVŘÍT DO ODVOLÁNÍ. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

14. - 16.02.2020

Degustační čtyřchodové valentýnské menu

Degustační čtyřchodové valentýnské menu

předkrm

grilovaný sýr halloumi,
trhané listové salátky s fíky

pinot noirrosé, 2018, pozdní sběr, suché,
vino hort, dobšice

polévka

krém z celeru a pečených jablek,
slaninový chips

pinot blancsur lie, 2016, pozdní sběr, suché,
vinařství špalek, nový šaldorf

hlavní chod pro dámu

vepřová panenka, salsa z manga,
pečené batáty

chardonnaysur lie, barrique, 2015, pozdní sběr, suché,
rajhradské klášterní vinné sklepy, rajhrad

hlavní chod pro pána

hovězí striploin steak, červená cibulka na portském víně,
pečené brambory, bylinkový crème fraîche

frankovka, 2015, pozdní sběr, suché,
vinařství regina coeli, trpělka & oulehla, nové bránice

dezert

kokosová panna cotta s grepovým želé

muscaris, 2018, pozdní sběr, polosladké,
vinařství jan plaček, moravské bránice

degustační menu pro dámu bez vín 400 kč/osoba
degustační menu pro dámu s víny 560 kč/osoba

degustační menu pro pána bez vín 460 kč/osoba
degustační menu pro pána s víny 620 kč/osoba

Celé menu můžete ochutnat i samostatně.

Rezervujte nebo se ptejte na tel. čísle (+420) 515 323 428
či e-mailem na rezervace@hotelrysavy.cz