11. - 14.02.2022

Degustační čtyřchodové valentýnské menu

Degustační čtyřchodové valentýnské menu

přípitek

prosecco treviso doc,
brut, la farra

předkrm

carpaccio z červené řepy,
kozí sýr, kešu, rukola

sauvignon, 2020,
vino hort

polévka

mrkvový krém s pomerančem

hlavní chody

vepřový t-bone steak,
omáčka barbecue, brambory grenaille

merlot & pinot noir, 2019,
vinařství ilias

NEBO

supreme z perličky se šalvějovým máslem a česnekem,
batátové pyré s chilli

pinot gris, 2020,
vinařství ilias

dezert

malinový cheesecake s bílou čokoládou

pálava, 2020,
víno tichý

cena menu včetně přípitku 570 kč/osoba
cena menu snoubeného s víny 740 kč/osoba

Celé menu můžete ochutnat i samostatně.

Rezervujte nebo se ptejte na tel. čísle (+420) 515 323 428
či e-mailem na rezervace@hotelrysavy.cz