10. - 14.2.2023

Degustační čtyřchodové valentýnské menu

Degustační čtyřchodové valentýnské menu

PŘÍPITEK

prosecco valdobbiadene superiore docg,
extra brut, la farra

POLÉVKA

studená polévka gazpacho se slunečnicovými semínky,
opečený toast

PŘEDKRM

kroketa z kozího sýra v mandlové krustě,
salátové listy, dresink z verjusu od VÍNO J. STÁVEK
&
sauvignon, vinařství jan plaček

HLAVNÍ CHOD

vyzrálý hovězí skirt steak, omáčka z fíků a brandy
konfitované brambory
&
merlot, vinařství ilias

NEBO

filet z candáta pečený na másle, květákové pyré
glazovaná zelenina s bílým vínem
&
ryzlink rýnský, vinařství sonberk

DEZERT

čokoládový cheesecake,
omáčka z červeného rybízu
&
šaler červený, vinařství špalek

cena menu včetně přípitku 680 Kč/osoba
cena menu snoubeného s víny 840 Kč/osoba

Celé menu můžete ochutnat i samostatně.

Rezervujte nebo se ptejte na tel. čísle (+420) 515 323 428
či e-mailem na rezervace@hotelrysavy.cz