14. - 16.02.2020

Valentýnské menu

Valentýnské menu

předkrm

grilovaný sýr halloumi,
trhané listové salátky s fíky
115 Kč

pinot noirrosé, 2018, pozdní sběr, suché,
vino hort, dobšice

polévka

krém z celeru a pečených jablek,
slaninový chips
55 Kč

pinot blancsur lie, 2016, pozdní sběr, suché,
vinařství špalek, nový šaldorf

hlavní chod pro dámu

vepřová panenka, salsa z manga,
pečené batáty
227 Kč

chardonnaysur lie, barrique, 2015, pozdní sběr, suché,
rajhradské klášterní vinné sklepy, rajhrad

hlavní chod pro pána

hovězí striploin steak, červená cibulka na červeném víně,
pečené brambory, bylinkový crème fraîche
267 Kč

frankovka, 2015, pozdní sběr, suché,
vinařství regina coeli, trpělka & oulehla, nové bránice

dezert

kokosová panna cotta s grepovým želé
95 Kč

muscaris, 2018, pozdní sběr, polosladké,
vinařství jan plaček, moravské bránice

Celé menu můžete také ochutnat za zvýhodněnou cenu.

Rezervujte nebo se ptejte na tel. čísle (+420) 515 323 428
či e-mailem na rezervace@hotelrysavy.cz