14. - 18.2.2024

Čtyřchodové valentýnské menu

Čtyřchodové valentýnské menu

PŘEDKRM

carpaccio z hovězí svíčkové s kaparovou majonézou
a hoblinkami sýru gran moravia, bagetka
& VELTLÍNSKÉ ZELENÉ, VINAŘSTVÍ THAYA

POLÉVKA

krém z červeného zelí se skořicovými krutony

HLAVNÍ CHOD

vyzrálý hovězí rump steak, baby karotka,
omáčka madeira, naše steakové hranolky
& CUVÉE 31, VINAŘSTVÍ OULEHLA

NEBO

filet z lososa, divoká brokolice,
topinamburové pyré
& RYZLINK RÝNSKÝ, VINAŘSTVÍ OULEHLA

DEZERT

pekanový koláč s rumovou pěnou
& RULANDSKÉ ŠEDÉ, VINAŘSTVÍ HODEČEK

cena menu 690 Kč/osoba
cena menu snoubeného s víny 850 Kč/osoba

Pokrmy můžete ochutnat i samostatně.

Rezervujte nebo se ptejte na tel. čísle (+420) 515 323 428
či e-mailem na rezervace@hotelrysavy.cz