Gastrokalendář

Zažijte s námi gastro trip celých 12 měsíců roku 2019

Nechte se zlákat vůněmi a všestrannými chutěmi kulinářských specialit z našeho gastronomického kalendáře.
Přijďte ochutnat jídla, co si doma denně nevaříte.

ÚNOR

  • 2. února – tradiční zabijačkové hody; prodej čerstvých zabijačkových produktů
  • od 14. do 17. února – valentýnské menu

BŘEZEN

  • od 8. do 17. března – gulášobraní

DUBEN

  • od 5. do 14. dubna – pokrmy z jarních surovin
  • od 18. do 22. dubna – velikonoční menu

KVĚTEN

ČERVEN

ČERVENEC

SRPEN

  • grilované speciality, saláty

ZÁŘÍ

  • od 20. do 29. září – podzimní menu

ŘÍJEN

  • od 18. do 27. října – řízkobraní

LISTOPAD

  • od 8. do 17. listopadu – svatomartinská husa a vše, co k ní patří
  • 9. listopadu – GALAVEČER SVATOMARTINSKÉ HUSY, vícechodové menu snoubené s mladými víny a živou hudbou

PROSINEC

  • od 7. do 15. prosince – zvěřinové hody

Rezervujte nebo se ptejte na tel. čísle (+420) 515 323 428
či e-mailem na rezervace@hotelrysavy.cz