Gastrokalendář

Zažijte s námi gastro trip celých 12 měsíců roku 2022

Nechte se zlákat vůněmi a všestrannými chutěmi kulinářských specialit z našeho gastronomického kalendáře.
Přijďte ochutnat jídla, co si doma denně nevaříte.

LEDEN

ÚNOR

BŘEZEN

DUBEN

KVĚTEN

ČERVEN

ČERVENEC

SRPEN

  • grilované speciality

ZÁŘÍ

  • od 16. do 25. září – podzimní menu

ŘÍJEN

  • od 14. do 23. října – řízkobraní

LISTOPAD

  • od 11. do 20. listopadu – svatomartinská husa a vše, co k ní patří
  • 11. listopadu – GALAVEČER SVATOMARTINSKÉ HUSY, čtyřchodové menu snoubené s mladými víny a živou hudbou

PROSINEC

  • od 9. do 22. prosince – zvěřinové hody

Rezervujte nebo se ptejte na tel. čísle (+420) 515 323 428
či e-mailem na rezervace@hotelrysavy.cz