Gastrokalendář

Zažijte s námi gastro trip celých 12 měsíců roku 2024

Nechte se zlákat vůněmi a všestrannými chutěmi kulinářských specialit z našeho gastronomického kalendáře.
Přijďte ochutnat jídla, co si doma denně nevaříte.

ÚNOR

BŘEZEN

DUBEN

KVĚTEN

  • od 10. do 19. května – speciality z chřestu

ČERVEN

  • od 7. do 16. června – sýrobraní

ČERVENEC

  • grilované speciality

SRPEN

  • grilované speciality

ZÁŘÍ

  • od 13. do 22. září – podzimní menu

ŘÍJEN

  • od 11. do 20. října – řízkobraní

LISTOPAD

  • od 8. do 17. listopadu – svatomartinská husa a mladá vína
  • 8. listopadu – GALAVEČER SVATOMARTINSKÉ HUSY, čtyřchodové menu snoubené s mladými víny a živou hudbou

PROSINEC

  • od 6. do 22. prosince – zvěřinové hody

Rezervujte nebo se ptejte na tel. čísle (+420) 515 323 428
či e-mailem na rezervace@hotelrysavy.cz