Vážení a milí hosté, 25. května otvíráme a těšíme se na vás!

Gastrokalendář

Zažijte s námi gastro trip celých 12 měsíců roku 2021

Nechte se zlákat vůněmi a všestrannými chutěmi kulinářských specialit z našeho gastronomického kalendáře.
Přijďte ochutnat jídla, co si doma denně nevaříte.

ÚNOR

  • od 12. do 14. února – valentýnské menu (zrušeno)

BŘEZEN

  • od 5. do 14. března – gulášobraní (zrušeno)

DUBEN

  • od 1. do 5. dubna – velikonoční menu (zrušeno)

KVĚTEN

  • od 7. do 9. května – oslavujeme svátek matek (zrušeno)
  • od 14. do 23. května – speciality z chřestu (zrušeno)

ČERVEN

  • od 11. do 20. června – pokrmy s jahodami (zrušeno)

ČERVENEC

  • grilované speciality, saláty

SRPEN

  • grilované specialitysaláty

ZÁŘÍ

  • od 17. do 26. září – podzimní menu

ŘÍJEN

  • od 15. do 24. října – řízkobraní

LISTOPAD

  • od 11. do 21. listopadu – svatomartinská husa a vše, co k ní patří
  • 13. listopadu – GALAVEČER SVATOMARTINSKÉ HUSY, čtyřchodové menu snoubené s mladými víny a živou hudbou

PROSINEC

  • od 10. do 23. prosince – zvěřinové hody

Rezervujte nebo se ptejte na tel. čísle (+420) 515 323 428
či e-mailem na rezervace@hotelrysavy.cz